COPENHAGEN – TOURS IN DANISH

HIGHLY RECOMMENDED TOURS

BIKE AND WALKING TOURS

GREEN GUIDES

TURE PÅ DANSK

Vær nysgerrig grøn turist i din egen by!

 

Oplev det bæredygtige København på en guidet cykeltur

Er du dansk turist i København, der kunne tænke sig at opleve byen fra et nyt og anderledes perspektiv? Så tag med os på en guidet cykeltur, hvor vi fortæller om det bæredygtige København. Hvis du repræsenterer en gruppe (fra 4 personer og op) er du velkommen til at booke en privat tur for din gruppe på info@greenbiketours.org. Vores ture egner sig også særdeles godt til virksomheder, der kunne tænke sig en team-building oplevelse ude i det fri. Kan kombineres med andre besøg og ende op i en picnic eller andet. Se mere om de fantastiske muligheder her.

TUR 1

Fremtidens bæredygtige København på dansk
3 TIMER
300 DKK

På denne 3 timers cykeltur med dansktalende guide, får du mulighed for at opleve København fra en ny vinkel og samtidig opnå viden om Københavns bæredygtige tiltag, grønne områder og klimaplan. Vi cykler i centrum af byen, på de fleste cykelbroer, Islands Brygge og på Vesterbro.

TUR 3

Nørrebro og Østerbro turen på dansk
2,5 TIMER
300 DKK

På denne 2,5 timers tur på Nørrebro og Østerbro kommer du til at opleve grønne områder, lokale haver, rekreative områder som superkilen, hipstergader samt klimakvarterer – så der er både fokus på den grønne bæredygtighed men også på den sociale – hvilket slet ikke kan undgås, når vi er på Nørrebro.

TUR 9

SUPER lækker plante-baseret food tour
3,5 TIMER
590 DKK

Denne tur er designet til alle der elsker mad og som ikke er bange for a prøve noget nyt. Vi besøger 5 utrolig lækre plante-baserede spisesteder, hvor du kan lære plante-baseret mad at kende på den bedst tænkelige måde nemlig ved at smage på den.

JOIN OUR NEWSLETTER

Sign up to our newsletter, and you will get the 10 best and easy-to-follow advices as how to become more climate conscious.

* indicates required
CONTAKT

Green Bike Tours

TEL: (+45) 24851007
Mail: info@greenbiketours.org

FOLLOW US

Follow us on social media