This tour has expired

TUR 1 ”FREMTIDENS BÆRDYGTIGE KØBENHAVN” PÅ DANSK

40.00

Book Now
Varighed
3 timer
Gruppestørrelse
1 - 10
Hvornår?
Lørdage kl. 9.30-12.30
Pris
300 DKK
Sprog
Dansk
Start
Gothersgade 148 tæt på Torvehallerne, kl. 09:30 - 12:30
Type
Cykel
Længde
14 km

TUR 1 ”FREMTIDENS BÆRDYGTIGE KØBENHAVN”

Vær nysgerrig grøn turist i din egen by!

Fremtidens bæredygtige København

På denne 3 timers cykeltur med dansktalende guide, får du mulighed for at opleve København fra en ny vinkel og samtidig opnå viden om Københavns bæredygtige tiltag, grønne områder og klimaplan.

København planlægger som den første hovedstad i verden at blive CO2 neutral i 2025. Denne strategi indbefatter initiativer indenfor transportsektoren, energiforsyning, grøn arkitektur og at tilpasse sig fremtidens vejr. På denne tur vil du komme til at opleve cykelbroer og cykelkultur, solinstallationer, grønne tage, havnebade, energi optimerede bygninger og meget mere. Du kommer helt konkret til at høre om hvad København gør for at nå sit mål i 2025 og hvor langt de er med dette!

Hvad er en Green Bike Tour?

Vores grønne guider har en dybdegående viden og forståelse for bæredygtige temaer. Du vil uden tvivl opleve at være blevet rigere på viden om København og bæredygtighed efter turen. Disse ture er for alle der har en interesse i bæredygtighed uanset udgangpunkt – hvad end du er ekspert eller blot har en fritidsinteresse for emnet, så lover vi en spændende, sjov og lærerig oplevelse for alle!

Cykelleje

Du kan medbringe din egen cykel eller vi kan hjælpe dig med at leje en cykel hos Cykelbørsen før turen starter. Cykelleje er 90 kr. og hjelme koster 50 kr.

Andre ture

Vi kan desuden tilbyde vores Tur 3: Nørrebro og Østerbro turen på dansk der handler om social bæredygtighed og Nørrebros historie. Denne tur foregår på Nørrebro og Østerbro. På denne tur kommer vi forbi Folkets park, Assistens Kirkegården, Jægersborggade, Superkilen, Byoasen og forbi Maersk tårnet.
Læs mere om turen her

 

Turen starter og slutter I Gothersgade 148 tæt på Torvehallerne.

Klokken 09:30 – 12:30

TUR 1 ”FREMTIDENS BÆRDYGTIGE KØBENHAVN” PÅ DANSK

40.00

Booking
Bookinger skal modtages en dag før turens start
Kontakt os her ved reservation i sidste øjeblik.

100% returpolitik
Du kan annullere din reservation op til 7 dage før en tur og modtage fuld tilbagebetaling.
(Minus et transaktionsgebyr på 35 kr. pr. billet).

Discount:
Departure:
Category:

Special offer